Kirurgi

Noen ganger kommer man ikke helt i mål med injeksjoner, hudpleie og laser, og det er behov for kirurgiske tiltak. Vi samarbeider med den dyktige kirurgen Håvar Løseth. Han er opprinnelig fra Ålesund, men jobber nå hos Bærum plastikkirurgi.

Dr. Håvar Løseth er funksjonell og kosmetisk kirurg, og spesialist på ØNH og hode-/halskirurgi. Han har tidligere arbeidet ved sykehusene i Molde og Ålesund samt Rikshospitalet, og er Avdelingssjef ved Lovisenberg Diakonale sykehus. Han er offentlig godkjent for kosmetisk kirurgi i ØNH og hode-/halsområdet.

Dr. Løseth har bred kirurgisk erfaring, inkludert fra gynekologi/fødselshjelp og generell kirurgi. De senere årene har han spesialisert seg på neserekonstruksjon og plastikk av funksjonell og estetisk karakter : øvre og nedre øyelokk, facelift og temporalt løft.

Løseth er jevnlig på kurs i utlandet for faglig oppdatering, og bruker moderne og etablerte teknikker. Han har siden 2012 vært medlem av European Academy of Facial Plastic surgery- EAFPS, som er en paraplyorganisasjon for spesialister innen ØNH, øye- og kjevekirurgi samt generell plastikkirurgi, for å sikre en tverrfaglig tilnærming til ansiktskirurgi.

  • Avdelingssjef og overlege ved Lovisenberg Diakonale sykehus
  • Godkjent for kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi som dekkes av det offentlige
  • Spesialist på neseplastikk av funksjonell og estetisk karakter

Vi anbefaler å bruke ZO Skin Health produkter både før og etter kirurgien. Det er også supert å ta et par behandlinger med Venus Legacy ( radiofrekvens) før og etter for å gjøre huden strammere og mer spenstig. Dette vil gi et optimalt resultat ! 

Tilbake til alle behandlinger