Sunekos 200

Reduserer poser og linjer under øyne

Sunekos 200 er en ny injeksjonsbehandling som forbedrer linjer, poser og mørke ringer under øynene. Den består av hyaluronsyre og aminosyrer, som finnes naturlig i kroppen og holder huden fuktig og smidig. Sunekos 200 stimulerer cellene i huden, og dette forhindrer aldring og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte.  

Det anbefales 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Ved behandling under øyne kan det oppstå litt rødhet og midlertidig hevelse, men de fleste er helt fin til neste dag. Små blåmerker kan av og til oppstå. Kundene er veldig fornøyde med Sunekos, de får gradvis effekt og naturlig resultat.

Tilbakemelding fra kunder : man ser friskere og mer våken ut, glattere hud, mørke ringer under øyne ble svakere.

Oppfølgingsbehandling, ca hver 6. mnd.

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Sunekos 200 er en unik behandling som forbedrer fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av hyaluronsyre og aminosyrer, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Dette forhindrer aldring og forbedrer hudens elastisitet. Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte. Sunekos kan også brukes andre steder på kroppen, fks. panne og overleppe.

Tilbake til alle behandlinger