Akne

Akne er en betennelsesreaksjon som oppstår på grunn av tilstoppede talgkjertler i huden

Når man har fet, oljete hud, øker det risikoen for å få akne. Oljen gjør at talgkjertlene lettere blir tilstoppet og betennelser oppstår. Uren hud kan ha mange årsaker, og det er store forskjeller mellom individer. Mange ungdommer er rammet. Når man skal vurdere tiltak, må man se på helheten av livstil, hudpleie og ernæring.

Når man pleier uren hud er rens og oljekontroll et nøkkelord. Det er viktig å eksfoliere huden, for å fjerne døde hudceller. 

Vi anbefaler hudpleieserien ZO Skin Health i behandlingen av akne. ZO Skin Health er en verdenskjent medisinsk hudpleieserie utviklet av hudlege Zein Obagi i Beverly Hills. Populær blant Hollywoodstjerner gir ZO resultater for mange ulike hudtilstander : akne, rosacea, rynker, store porer, solskadet hud og pigmentflekker. ZO Skin Health selges på medisinske hudklinikker over hele verden. ZO pads er en bestselger. Dette er bomullspads med salisylsyre. Salisylsyre er bakteriedrepende og brukes i behandlingen av uren hud. De fleste føler at de får kontroll på huden når de starter med anbefalte ZO produkter i sin daglige hudpleie.

En god fuktighetskrem (uten fett) er også sentral i behandlingen, fordi hvis huden tørkes for mye ut kan den kompensere med å produsere mer olje. Vi anbefaler ZO Rozatrol for uren hud. Det er viktig å finne en god balanse.

Andre tiltak vi anbefaler er mikroneedling (Dermapen), hudbehandlinger/ syrepenslinger og LED lys. Lysbehandling er effektivt fordi det dreper bakterien som forårsaker akne. En kombinasjon av gode hjemmeprodukter/ daglig hudpleie og klinikkbehandlinger har ofte best effekt.

ZO Skin Health er en medisinsk hudpleieserie utviklet av den kjente hudlegen Zein Obagi. Serien anvender høye konsentrasjoner av retinol og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for at du skal vinne kampen mot aldring. ZO har programmer for ulike hudtilstander : fet hud og akne, rosacea, aldrende hud, pigmenteringer, solskadet, grov hud og store porer. Noen av produktene er reseptbelagte.

Vi selger hjemmeprodukter og tilbyr hudbehandlinger på klinikken. ZO Skin Health er vår bestselgende serie !

Oxygenetix foundation ( vår favoritt ! ) dekker svært godt, den er vannfast og varer hele dagen. Oxygenetix er så mild og pleiende, at den kan brukes rett etter laserbehandlinger og peelinger. Super dekkevne mot rødhet. Fin å bruke for alle, men særlig dem som har akne og rosacea. Inneholder vitamin E, aloe vera og druefrø- ekstrakt. Har en patentert ingrediens Ceravitae, som øker hudens oksygenopptak. ​Oxygenetix har solfaktor 25 og passer til alle hudtyper. Finnes i flere farger, tilpasset din hudtone og farge. Oxygenetix trekker inn i huden som en krem og "forsvinner". Man blir kjempefin, og ser helt naturlig og usminket ut.

Dermaceutic er utviklet av et team franske biokjemikere, hudleger og estetiske kirurger. Produktene forbereder, optimaliserer, reparerer og forlenger resultatene av peelinger, laserbehandlinger og estetiske inngrep. Dermaceutic inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser som gir en friskere ansiktsfarge og strammere, jevnere hud. Dermaceutic selges kun hos hudterapeuter, plastiske kirurger og leger.

Tilbake til alle behandlinger