Arr

Arr kan forbedres

Arr kan behandles med ulike metoder : Mikroneedling, fraksjonell laser, kjemisk peel (TCA), fillers og kremprogram. En kombinasjon av metoder gir ofte best effekt. Flere behandlinger over tid er nødvendig, så det er viktig å være tålmodig. Det bør være en intervall på 6-8 uker mellom hver behandling.

Hva kan du forvente ? De fleste arr kan forbedres med 70-80 % over tid.

Arr kan behandles hjemme ved bruk av retinol krem. Retinol påsmøres huden om natten, og du kan oppleve litt flassing i en periode mens huden fornyer seg. Retinol kremer får du kjøpt hos oss.

Er arrene dype, må man kombinere kremprogram med andre behandlinger, fks. fraksjonell laser og mikroneedling. Fraksjonell laser er best å ta i vinterhalvåret. Dermapen er mildere, så den kan tas året rundt. TCA-peel gir også gode resultater på arr, denne behandlingen bør helst tas høst og vinter.

Det er viktig å beskytte mot sol etterpå, så bruk en god solkrem med faktor 50.

Spør oss om råd, så setter vi opp en behandlingsplan til deg. Vi kan tilby gode pakkepriser på arrbehandling.

 

Cosmopeel er en TCA ( trikloreddiksyre) peel fra Dermaceutic, som brukes til å behandle rynker, pigmenteringer, arr og solskader. Dette er en kraftig peel, og en må regne med litt rødhet og flassing i noen dager etterpå. Finnes i ulike styrker. Det anbefales en kur på 2-3 behandlinger med 4 ukers mellomrom for best effekt. Huden blir "yngre", jevnere og glattere. Husk å beskytte med spf 50 i ukene etterpå!

Oxygenetix foundation ( vår favoritt ! ) dekker svært godt, den er vannfast og varer hele dagen. Oxygenetix er så mild og pleiende, at den kan brukes rett etter laserbehandlinger og peelinger. Super dekkevne mot rødhet. Fin å bruke for alle, men særlig dem som har akne og rosacea. Inneholder vitamin E, aloe vera og druefrø- ekstrakt. Har en patentert ingrediens Ceravitae, som øker hudens oksygenopptak. ​Oxygenetix har solfaktor 25 og passer til alle hudtyper. Finnes i flere farger, tilpasset din hudtone og farge. Oxygenetix trekker inn i huden som en krem og "forsvinner". Man blir kjempefin, og ser helt naturlig og usminket ut.

Restylane Skinboosters består av hyaluronsyre og tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud. Skinboosters er fin for dem som har tørr og sensitiv hud, arr eller rynker. Kan brukes på ansikt, hals, bryst og hender. Behandlingen gir umiddelbar effekt, men det anbefales en kur på 2-3 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan bygge litt volum over tid og resultatet blir veldig naturlig. Huden får en forfriskende glød.

Plasma leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å utføre på områder med tynnere hud som øvre/nedre øyelokk. Plasmapen er et alternativ til kirurgiske prosedyrer. Kan brukes på små områder, som linjer/rynker rundt munnen. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse. Resultat : Oppstramming og fornying av huden. Plasmapen kan også behandle arr og fjerne mindre utvekster.‍

Microneedling, en liten maskin med små akupunkturnåler som kan justeres fra 0,5- 2,5 mm alt etter hvilken indikasjon som skal behandles. Skinpen påfører en kontrollert skade som stimulerer kollagenproduksjonen slik at huden fornyer seg. Dokumentert effekt. Det oppstår små, overfladiske hudblødninger som stopper raskt. Effektiv mot akne, arr, rynker, pigmentflekker og slapp hud. Du får bedøvelseskrem først, slik at du kjenner lite smerte. Hele behandlingen tar ca 60 min. (selve needlingen ca 20 min ).Kan kombineres med Mesoterapi og LED lys. Behandlingen avsluttes med en deilig, beroligende hyaluronsyremaske.

Vi tilbyr mesoterapi fra Innoaesthetics. Vitamin complex ampuller inneholder vitaminer, antioksidanter, mineraler og hyaluronsyre. Mesoterapi forbedrer hudkvaliteten og virker oppstrammende. Et naturlig alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner. Mesoterapi kan gjerne kombineres med Dermapen. Det anbefales 3 behandlinger med ca 2 ukers mellomrom.

Tysk produsent av medisinske lasere ( klasse 4 ), ledende på det internasjonale markedet i 40 år. Vi har flere Asclepion lasere på Medilaser.

Diodelaser : permanent hårfjerning og fjerning av blodkar på beina.

Quadrostar laser (bølgelengde 532) : fjerner blodkar i ansikt, og alle røde utvekster som cherry angiomer, stimulerer tilheling av arr.

Erbium laser : fjerning av ulike hudforandringer, utført av lege.

Fraksjonell laser : behandling av rynker, pigmenteringer og arr.

Tilbake til alle behandlinger