Dermalux LED lys

Dermalux Flex LED lys

Dermalux Flex er siste teknologi innen LED lys. Huden vår har evne til å absorbere lysenergi og bruke det til å stimulere cellefornyelse.

Dermalux bruker klinisk dokumenterte bølgelengder til å stimulere kollagenproduksjonen, roe ned rødhet, irritasjon og drepe aknebakterier. Lyset stimulerer en rekke hudforbedrende prosesser, som fortsetter i en periode etter behandling. Velg mellom blått lys ( mot akne), rødt lys ( antiage), infrarødt lys (mot inflammasjon og muskelsmerter) eller en kombinasjon av disse tre.

Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød !

Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiage effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp. Rens av huden og fuktighetskrem er inkludert i behandlingen.

Tips : Mot akne anbefales en kur på 5-10 behandlinger.

Ta en serie på 3 behandlinger for å booste huden før en spesiell event :)

Tilbake til alle behandlinger