Hudbehandlinger

Vi tilbyr medisinsk hudpleie og kremprogram tilpasset din hudtype

Vi tilbyr medisinsk hudpleie i form av rens av huden, peeling for å fjerne døde hudceller, behandling med fruktsyrer av ulik styrke for å fornye huden, pleiende maske og Dermalux LED-lys som virker antiage, og har god effekt på akne. Når du kommer til oss, undersøker vi huden og foreslår hvilken behandling som passer best for deg.

Vi benytter produkter fra ZO Skin Health, Neostrata, Elemis, Meline og Dermaceutic, alle medisinske hudpleieserier med dokumentert effekt. 

Hudbehandlinger

Vi tilbyr ulike varianter som mekanisk, kjemisk og enzympeeling. Av typen kjemisk peeling tilbyr vi melkesyre, glykolsyre, salisylsyre, TCA , retinol og mandelsyre i ulike styrker. Peeling av huden fjerner effektivt døde hudceller og øker cellefornyelsen, slik at huden får et glattere og jevnere utseende. 

ZO Stimulation Peel

En stimulerende antiage behandling som kombinerer tre syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj /party peel og anbefales som en kur for et langvarig  resultat.

ZO Brightening peel

ZO Skin Health sin nye “red carpet” behandling. Dette er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA syrer med vitaminer, pigmenthemmere og flere stimulerende ingredienser som mykgjør huden, jevner hudtonen, virker oppstrammende og får huden til å gløde.
Den ultimate behandling før en spesiell anledning eller når du vil unne deg noe ekstra.
Vedlikehold anbefales hver 4. – 6. uke.

Dermaceutic Cosmo peel

TCA peel. 12 - 15 %. Reduserer aldringstegn og forbedrer hudkvaliteten. Stimulerer kollagenproduksjonen. Fin mot rynker, solskader og pigmentflekker. Klinisk dokumentert effekt. En kraftig peel som etter noen dager vil gi en avflassing av det øverste hudlaget.

Neostrata Retinol peel

Retinol Peel er en kjemisk peeling fra Neostrata som inneholder 3% Retinol.

  • reduserer linjer og rynker i huden
  • reduserer kviser (akne)
  • reduserer porer i huden
  • gjør huden strammere og mer elastisk
  • gir huden mer glød

Vanligvis vil man oppleve 2-4 dager med synlig avskalling av det ytterste hudlaget etter behandlingen. 

Meline peel

En peel som effektivt behandler pigmenteringer i huden. Finnes både for hvit og etnisk hud. Selges sammen med gode hjemmeprodukter. Det anbefales å starte med en Meline peel før du begynner på hjemmeproduktene. Da får du renset opp i pigmenteringene og får raskere resultater. Meline kuren består av 2 klinikkbehandlinger med 6 ukers mellomrom. Man kan ta en tredje behandling etter 6 mnd. ved behov.

PRX- T33

Veldig populær "antiage" peel som tar bare 30 min. Inneholder TCA, kojid acid og hydrogenperoksyd. Fornyer huden og gir synlig forbedring på linjer og slapp hud, ingen nedetid. God effekt mot akne, arr og pigmentflekker. Huden ser fantastisk ut etterpå ! Kundene ( og vi ) elsker denne peelen. Det anbefales en kur med 4 ukers mellomrom, men den kan også tas som en enkeltbehandling. Peelen kan tas hele året, også om sommeren.

MCA 35 peel

Antiage peel med TCA uten nedetid. Veldig lik PRX T33 peel, men litt mildere. Huden blir fin, glatt og stram. Kan gjerne kombineres med andre behandlinger, som injeksjoner.

LED lys

Dermalux LED lys bruker klinisk dokumenterte bølgelengder til å stimulere kollagenproduksjonen, roe ned rødhet, irritasjon og drepe aknebakterier. Lyset stimulerer en rekke hudforbedrende prosesser, som fortsetter i en periode etter behandling. Du kan velge mellom blått lys ( mot akne), rødt lys ( antiage), infrarødt lys (mot inflammasjon, stress og muskelsmerter) eller en kombinasjon av disse tre.

Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt luksus egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød !

Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiaging effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp. Det infrarøde lyset kan brukes mot smerter.

Medisinsk CE sertifisert and FDA godkjent. Klinisk dokumenterte resultater.

Cosmopeel er en TCA ( trikloreddiksyre) peel fra Dermaceutic, som brukes til å behandle rynker, pigmenteringer, arr og solskader. Dette er en kraftig peel, og en må regne med litt rødhet og flassing i noen dager etterpå. Finnes i ulike styrker. Det anbefales en kur på 2-3 behandlinger med 4 ukers mellomrom for best effekt. Huden blir "yngre", jevnere og glattere. Husk å beskytte med spf 50 i ukene etterpå!

Sunekos 200 er en unik behandling som forbedrer fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av hyaluronsyre og aminosyrer, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Dette forhindrer aldring og forbedrer hudens elastisitet. Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte. Sunekos kan også brukes andre steder på kroppen, fks. panne og overleppe.

Eksklusiv og anerkjent hudpleieserie fra Paris, som har eksistert siden 1946. Produktene har gode ingredienser av høy kvalitet, noe vi også oppdaget. Sothys selges i 120 land. Vi har tatt inn våre favoritter fra denne serien.

Dermatologisk utviklet hudpleie som anbefales av eksperter verden over. Neostrata har originalpatentet til den første glykolsyrepeelingen. Produktene er syrebaserte og stimulerer til daglig cellefornyelse. Hudbarrieren blir styrket, samtidig som irritasjon, tørrhet og aldringstegn reduseres og forebygges. Neostrata tilbyr ulike grunnleggende hudpleieprogram tilpasset ulike hudtyper.

ZO Skin Health er en medisinsk hudpleieserie utviklet av den kjente hudlegen Zein Obagi. Serien anvender høye konsentrasjoner av retinol og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for at du skal vinne kampen mot aldring. ZO har programmer for ulike hudtilstander : fet hud og akne, rosacea, aldrende hud, pigmenteringer, solskadet, grov hud og store porer. Noen av produktene er reseptbelagte.

Vi selger hjemmeprodukter og tilbyr hudbehandlinger på klinikken. ZO Skin Health er vår bestselgende serie !

Oxygenetix foundation ( vår favoritt ! ) dekker svært godt, den er vannfast og varer hele dagen. Oxygenetix er så mild og pleiende, at den kan brukes rett etter laserbehandlinger og peelinger. Super dekkevne mot rødhet. Fin å bruke for alle, men særlig dem som har akne og rosacea. Inneholder vitamin E, aloe vera og druefrø- ekstrakt. Har en patentert ingrediens Ceravitae, som øker hudens oksygenopptak. ​Oxygenetix har solfaktor 25 og passer til alle hudtyper. Finnes i flere farger, tilpasset din hudtone og farge. Oxygenetix trekker inn i huden som en krem og "forsvinner". Man blir kjempefin, og ser helt naturlig og usminket ut.

Dermaceutic er utviklet av et team franske biokjemikere, hudleger og estetiske kirurger. Produktene forbereder, optimaliserer, reparerer og forlenger resultatene av peelinger, laserbehandlinger og estetiske inngrep. Dermaceutic inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser som gir en friskere ansiktsfarge og strammere, jevnere hud. Dermaceutic selges kun hos hudterapeuter, plastiske kirurger og leger.

Verdenskjent hudpleieserie som har spesialisert seg på å behandle hyperpigmentering. Melasma, solskader og pigmentflekker blir mye forbedret. Finnes både for hvit og etnisk hud. Hjemmeproduktene består av et dagserum, nattkrem og maske. Masken er sterk og effektiv, og skal brukes kun en gang per uke. Serien gir optimale resultater, og hindrer at pigmentet kommer tilbake. I tillegg får du en strålende og vakker hud ! Meline inneholder gode ingredienser som gir antiage effekt og forbedrer hudkvaliteten. Det anbefales å kombinere hjemmeproduktene med 2-3 Meline salongbehandlinger for best effekt. Serien er produsert i Spania.

Luscious Lips er lipglosser med patenterte kollagenboostere og antioksidanter, peptider og Vitamin C , K og E som effektivt minimerer leppelinjer, forbedrer leppekonturen og tilbakefører ungdommeligheten til leppene. Inneholder hyaluronsyre og økologiske oljer som gir fukt til tørre og sprukne lepper, samt forlenger resultatet av leppeinjeksjoner. Leppene blir glatte og glansfulle. Serien består av 12 flotte farger, og har blitt en bestselger !

Microneedling, en liten maskin med små akupunkturnåler som kan justeres fra 0,5- 2,5 mm alt etter hvilken indikasjon som skal behandles. Skinpen påfører en kontrollert skade som stimulerer kollagenproduksjonen slik at huden fornyer seg. Dokumentert effekt. Det oppstår små, overfladiske hudblødninger som stopper raskt. Effektiv mot akne, arr, rynker, pigmentflekker og slapp hud. Du får bedøvelseskrem først, slik at du kjenner lite smerte. Hele behandlingen tar ca 60 min. (selve needlingen ca 20 min ).Kan kombineres med Mesoterapi og LED lys. Behandlingen avsluttes med en deilig, beroligende hyaluronsyremaske.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA- godkjent. Vant pris i 2017 for beste filler, mye brukt i USA og Storbritannia. Vi tilbyr Belotero Soft og Belotero Balance. Dette er myke fillere som settes overfladisk i huden og gir et veldig naturlig resultat. Effektiv til å redusere fine linjer og rynker.

iS Clinical er en eksklusiv hudpleieserie som er produsert i USA. Utviklet av leger og forskere. Den består av resultatorienterte, anti-aldrings- og hudforbedrende formler.  Produktene er paraben og parfymefrie, og gir langsiktige resultater. Vi tilbyr utvalgte produkter i denne serien.

Tilbake til alle behandlinger