Leppebehandling

Alle lepper er forskjellige og behandlingen må tilpasses individuelt

Fyldige og definerte lepper har i alle tider vært forbundet med skjønnhet og ungdommelighet. 

Vi behandler lepper med hyaluronsyrefillere : Restylane, Belotero og Juvederm. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og har evne til å binde vann og gi fuktighet.

Noen ønsker fyldige lepper, andre et mer diskret og naturlig resultat. Når man blir eldre, blir leppene tynnere og rynker setter seg som spor i leppen. Ofte må man gjenskape det man har tapt ved å tilføre volum, definisjon og fuktighet. Litt filler i leppen er supert mot rynker rundt munnen. Alle lepper er forskjellige, og behandlingen må tilpasses individuelt. Vi lytter til dine ønsker og gir råd om hva som passer best for deg. Naturlig resultat er å foretrekke. Noen ganger trenger man bare litt fuktbehandling med noen få dråper hyaluronsyre. Hvis man kjøper 1 ml filler, går det an å sette litt i leppen og resten andre steder.

Leppebehandlinger utføres av kosmetisk sykepleier Trine Skarbø, som har lang erfaring og kun lager naturlige resultater "Less is more" er hennes motto. Se bilder på instagram : #trineskarbolips

Før behandlingen smøres det på bedøvelseskrem som skal virke i 20 minutter. Det blir litt hevelse i leppen etterpå, særlig de første 2-3 dagene og små blåmerker kan oppstå. Disse forsvinner som regel i løpet av 1 uke. Etter 2-3 uker, ser man det endelige resultatet etter en leppebehandling. Varighet 6-9 mnd.

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Luscious Lips er lipglosser med patenterte kollagenboostere og antioksidanter, peptider og Vitamin C , K og E som effektivt minimerer leppelinjer, forbedrer leppekonturen og tilbakefører ungdommeligheten til leppene. Inneholder hyaluronsyre og økologiske oljer som gir fukt til tørre og sprukne lepper, samt forlenger resultatet av leppeinjeksjoner. Leppene blir glatte og glansfulle. Serien består av 12 flotte farger, og har blitt en bestselger !

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA- godkjent. Vant pris i 2017 for beste filler, mye brukt i USA og Storbritannia. Vi tilbyr Belotero Soft og Belotero Balance. Dette er myke fillere som settes overfladisk i huden og gir et veldig naturlig resultat. Effektiv til å redusere fine linjer og rynker.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA-godkjent.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA-godkjent. Størst i Skandinavia. Restylane Defyne og Restylane Refyne vant pris i 2017 for beste filler.

Tilbake til alle behandlinger