Mesoterapi

Fuktbehandling med hyaluronsyre og vitaminer

Mesoterapi er en fuktbehandling med hyaluronsyre og vitaminer beregnet på ansikt, hals og bryst. Kan også brukes på kropp. Mesoterapi gjenfukter huden, bedrer hudkvaliteten og strammer opp slapp hud. Mesoterapi er fin for dem som har tørr og sensitiv hud, arr eller rynker. Med alderen reduseres den naturlige hyaluronsyreproduksjonen i kroppen, og når man injiserer hyaluronsyre vil kollagenproduksjonen øke og hudens kvalitet forbedres.

Tid : ca 45 min. Før behandlingen smører vi på bedøvelseskrem som skal virke i ca 15 minutter, så du kjenner lite smerte. Siden behandlingen består av mange overfladiske nålestikk, kan det oppstå små blåmerker i huden. Disse forsvinner etter ca 1 uke. Behandlingen avsluttes med en god maske fra ZO Skin Health.

Det anbefales 2-3 behandlinger med ca ukers mellomrom. Som mesoterapi bruker vi Vitamin Complex ( fra Inno Aesthetics) Restylane skinbooster eller Belotero Soft. Profhilo er også i samme kategori, og består av tynn og ren hyaluronsyre.

Vitamin Complex kan gjerne kombineres med mikroneedling og LED lys behandling.

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Sunekos 200 er en unik behandling som forbedrer fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av hyaluronsyre og aminosyrer, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Dette forhindrer aldring og forbedrer hudens elastisitet. Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte. Sunekos kan også brukes andre steder på kroppen, fks. panne og overleppe.

Hyaluronsyre filler med vitaminer som virker som en skinbooster. Gir fuktighet og hudforbedring. Huden oppleves glattere og mer elastisk. Det anbefales en kur på 3 behandlinger. Settes overfladisk i huden og gir et naturlig resultat. Redensity 1 er siste teknologi innen hudforbedring med en kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Her får du en generell god hudforbedring på høyt medisinsk nivå. Denne coctailen av næringsstoffer som injiseres i huden virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av kollagen og elastin. ‍

Restylane Skinboosters består av hyaluronsyre og tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud. Skinboosters er fin for dem som har tørr og sensitiv hud, arr eller rynker. Kan brukes på ansikt, hals, bryst og hender. Behandlingen gir umiddelbar effekt, men det anbefales en kur på 2-3 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan bygge litt volum over tid og resultatet blir veldig naturlig. Huden får en forfriskende glød.

Vi tilbyr mesoterapi fra Innoaesthetics. Vitamin complex ampuller inneholder vitaminer, antioksidanter, mineraler og hyaluronsyre. Mesoterapi forbedrer hudkvaliteten og virker oppstrammende. Et naturlig alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner. Mesoterapi kan gjerne kombineres med Dermapen. Det anbefales 3 behandlinger med ca 2 ukers mellomrom.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA- godkjent. Vant pris i 2017 for beste filler, mye brukt i USA og Storbritannia. Vi tilbyr Belotero Soft og Belotero Balance. Dette er myke fillere som settes overfladisk i huden og gir et veldig naturlig resultat. Effektiv til å redusere fine linjer og rynker.

Tilbake til alle behandlinger