Plasmapen

Plasmapen strammer opp slapp hud

Plasmapen er en relativt ny behandling innenfor estetisk medisin. Plasmapen leverer kontrollert oppvarming i huden uten å skape åpne sår. Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å utføre på områder med tynn hud som øyelokk (øvre og nedre) og hals. Plasmapen er et alternativ til kirurgiske prosedyrer. Plasmapen jobber kun i det øverste hudlaget. Kan brukes på linjer/rynker rundt munnen, overleppe, hals og andre steder på kroppen med slapp/skrukkete hud. Brukes kun på mindre områder.

Resultat : Oppstramming og fornying av huden. God effekt på slappe øyelokk og rynker under øynene. Plasmapen kan også fjerne små utvekster og pigmentflekker i huden.

Behandlingen

Vi bruker et instrument (plasmapen) med en tynn akupunkturnål som leverer varme til huden. Nålen holdes forsiktig inntil huden (den stikker ikke igjennom hudlaget). Du får god bedøvelse på forhånd. Det oppstår små sårskorper, som forsvinner etter 4-7 dager. Det er vanlig med 3 dager hevelse i området. Smør ofte med en god og fet pleie/fuktighetskrem. Når sårskorpene forsvinner, kan huden fremdeles være litt rosa i ca 3 uker, men dette kan dekkes med makeup og solfaktor 50. Når det gjelder behandling over/under øyne er det mange som tar 2 behandlinger med ca 3 mnd mellomrom. Dette gir et bra resultat. Hos andre er en behandling nok.

Bivirkninger og risiko

Plasmapen er en trygg behandling, men hvis huden utsettes for sol i ukene etterpå kan det oppstå pigmenteringer i området. For å unngå dette, bruk solkrem faktor 50 og unngå solen. Derfor er det best å ta denne behandlingen i vinterhalvåret.

 

 

Plasma leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å utføre på områder med tynnere hud som øvre/nedre øyelokk. Plasmapen er et alternativ til kirurgiske prosedyrer. Kan brukes på små områder, som linjer/rynker rundt munnen. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse. Resultat : Oppstramming og fornying av huden. Plasmapen kan også behandle arr og fjerne mindre utvekster.‍

Tilbake til alle behandlinger