Profhilo

Profhilo gir en glattere hud

Ny og innovativ filler med et høyt innhold av hyaluronsyre. Profhilo virker som en biostimulator med antiage effekt. Forbedrer hudens struktur, elastisitet og fuktighet. Gir ikke volum, men en utglattende og oppstrammende virkning. Resultatet blir veldig naturlig. Kan brukes på hele kroppen. Det anbefales en kur på 2-3 behandlinger per område, fks. halve ansiktet er et område. Hvor mange behandlinger man trenger kommer helt an på utgangspunktet. En person på 35 år trenger ofte bare 1 behandling per område kanskje 1 gang i året som forebygging, mens en person på 60 år kan trenge 3-4 behandlinger per område ihvertfall det første året. Så kan man vedlikeholde med en behandling hver 6-12 mnd. i årene etterpå.

Behandlingen består av noen få innstikksteder rett under huden og tar kort tid ( ca. 10 min). Varighet 6 mnd. før det er nødvendig med en vedlikeholdsbehandling. Anbefales for aldersgruppen 35 +.

Profhilo er veldig populær i Norge og Europa. Våre kunder har blitt glad i denne filleren fordi den gir så naturlige resultater. Mange ser stor forskjell allerede etter første behandling. Huden blir glattere og strammere, og man ser yngre ut. Flotte, naturlige resultater i ansikt og på hals som er et problemområde for mange. På halsen er Profhilo den eneste filleren vi bruker, fordi den er best på dette området med tynn hud.

Profhilo er også fin å bruke på innsiden av overarmer og ved knær, der huden med tiden kan bli litt slappere og få små rynker/ redusert spenst.

Profhilo er produsert i Italia, og ble introdusert i 2015. Behandlingen utføres av kosmetisk sykepleier Trine Skarbø.

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Tilbake til alle behandlinger