PRP

PRP er en avansert antiage behandling som gir naturlige resultater

PRP (Platelet Rich Plasma) er også kjent som "vampyrbehandling". Kjendiser som sverger til denne behandlingen er blant annet Angelina Jolie og Kim Kardashian.

Behandlingen foregår ved at vi tar blodprøve av kunden og sentrifugerer blodet slik at plasma skiller seg fra røde blodceller. Plasma er rikt på blodplater med vekstfaktorer, og dette injiserer vi i rynker, arr og slapp hud. Helt naturlig, og uten bivirkninger. Det verste som kan skje er at du får et blåmerke, men vi prøver å unngå det. PRP er fint å bruke under øynene og i ansiktet. Et godt alternativ for de som ikke ønsker andre typer fillers. Kroppen vil starte med å fornye seg selv i behandlet område og prosessen tar 6 uker for optimalt resultat. Det anbefales 1-3 behandlinger og resultatet varer ca 1 år. 

Metoden er også effektiv mot begynnende hårtap, vonde ledd og betennelser i skulder/ kne. Mot hårtap anbefales 3-5 behandlinger med 4 ukers mellomrom. PRP vil stimulere hårveksten, men vi kan ikke garantere at håret kommer tilbake. Behandlingen utføres av lege/sykepleier og tar ca. 1 time. Når vi behandler mot hårtap, blir det injisert direkte i hodebunnen med en liten nål ( mange små stikk).

 

Tilbake til alle behandlinger