PRX-T33

Antiage peel uten nedetid

PRX-peel er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre, 5 % Kojic acid og en liten dose hydrogenperoksid.

Hydrogenperoksidet beskytter epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og fornyer huden. PRX- T33 er derfor mildere enn en tradisjonell TCA-peeling, men enda mer effektiv. Dette er neste generasjons antiage behandling. Peelen kan brukes både i ansikt og på kropp. Den passer til alle hudtyper og kan brukes hele året.

Peelen påføres huden i flere lag gjennom en spesiell massasjeteknikk, for å optimalisere effekten av de aktive ingrediensene og for å nå dypere i huden.

En av av de store fordelene med PRX-peel er at den ikke har nedetid. De fleste kan fortsette med sine vanlige rutiner og sosiale aktiviteter etter behandlingen uten å bekymre seg for utseendet. Både vi og kundene elsker denne peelen, som er helt fantastisk. Må prøves !

Tilbakemeldinger fra kunder : akne og aknearr ble bedre, pigmentflekk forsvant, man ser 10 år yngre ut, huden blir glatt og stram. Noen få kunder flasser litt etter noen dager, men de fleste flasser ikke i det hele tatt.

Ettersom en del av resultatet kommer umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller dagen før en sosial begivenhet.

Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis. Noen er fornøyd med en behandling, men for et langsiktig resultat er det best å planlegge en kur på flere behandlinger.

PRX-T33 er klassifisert som medisinsk utstyr og er CE- merket med en internasjonal patent.

Tilbake til alle behandlinger