Radiesse

Radiesse er en kollagenstimulerende filler med varighet 2-3 år. Radiesse brukes til å fylle dype rynker, gi løft og erstatte tapt volum. Det unike med Radiesse er at den stimulerer kollagenproduksjonen og gir en langvarig effekt. Huden gjenvinner stramhet og elastisitet. Fin å bruke for de som har passert 40 år, og merker at huden mister volum og spenst.  Radiesse er mye brukt av plastikkirurger for å rekonstruere  ansikter som har tapt volum pga. sykdom eller alder. CE-sertifisert og FDA godkjent. For å bli godkjent av FDA og CE kreves det at produktet er trygt å bruke og at det har dokumentert effekt.

Radiesse består av ca. 30 % calsium hydroxylapatite og 70 % gele. Calsium hydroxylapatite forekommer naturlig i kroppen. Ved å bruke naturlige innholdsstoffer er det lav risiko for allergiske reaksjoner og andre bivirkninger.

Calsium hydroxylapatite partiklene i Radiesse sprer seg jevnt omkring i vevet under huden. Her stimulerer de kroppen din til å øke produksjonen av kollagen. Kollagen er en av de viktigste komponentene i bindevev og støttevev i kroppen. Ved å øke innholdet av dette proteinet øker volum, styrke og elastisitet i vevet og huden blir glattere og jevnere. Den kollagenstimulerende effekten av Radiesse kan sammenlignes med effekten man får ved bruk av tråder ( trådløft). Radiesse brukes blant annet til å definere hake, kinnbein og kjevelinje, erstatte volumtap i kinn og forbedre nasolabiale folder. Huden fylles ut og strammes opp. Radiesse kan også brukes fortynnet på hals og hender.

Behandlingene utføres av kosmetisk sykepleier Trine Skarbø. Hun har mange års erfaring med Radiesse, og har fått grundig opplæring/ kurs hos leger og kirurger. Trine bruker sikre metoder og lager naturlige resultater. Mengde produkt som behøves kommer an på ditt utgangspunkt, og behandlingen tilpasses hver enkelt. Det er ingen nedetid av behandlingen, og man kan gå på jobb neste dag. Det er liten risiko for blåmerker.

Resultatet kommer umiddelbart, og vil også forbedre seg med tiden.

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Tilbake til alle behandlinger