Restylane

Restylane kan redusere linjer og erstatte tapt volum

Restylane er en hyaluronsyre filler som brukes til å fylle i rynker og gjenskape volum i ansiktet. Restylane består av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane har blitt brukt i over 50 millioner behandlinger på verdensbasis ! Restylane benyttes ofte for å skape volum og kontur i lepper. Den brukes også til å redusere rynker og linjer i ansikt, «smilerynker», og for å skjule arr. Restylane kan gi økt volum i kinn og endret kontur av hake, panne, kjevelinje og nese. Aldergrensen er 18 år ved behandling i Norge.

Restylane Vital er en skinbooster som gir fuktighet og glød til huden. Forbedrer hudstukturen på en naturlig måte og kan også redusere aknearr. Settes som minidoser under huden fks. i kinn og munnviker. Det anbefales en kur på 1-3 behandlinger med vedlikehold av og til.

Etter en behandling med Restylane, kan det oppstå blåmerker og hevelse i noen dager etter injiseringen, men det behøver ikke å skje. Det er likevel lurt å ta filler minst 1-2 uker før du skal i en spesiell event, selskap osv.

Vår kosmetiske sykepleier Trine Skarbø har lang erfaring med Restylane og andre fillere/ injeksjoner (siden 2012), og legger alltid vekt på et naturlig resultat. Trine er veldig detaljert og elsker å "finpusse". Hun har sans for estetikk og gir ærlige råd.

For kunder over 40 år er målet med en Restylane behandling ofte å redusere aldringstegn og å se frisk og opplagt ut, å være den beste utgaven av seg selv.

* Du kan ikke være gravid eller amme når du tar injeksjoner. Vi har 18 års aldersgrense.

Accuvein AV 500 laser-scanner kan se blodårer opp til 1 cm under huden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker. Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden.

Tilbake til alle behandlinger