Restylane

Restylane kan redusere linjer og erstatte tapt volum

Restylane er en hyaluronsyre filler som brukes til å fylle i rynker og gjenskape volum i ansiktet. Restylane består av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane har blitt brukt i over 50 millioner behandlinger på verdensbasis ! Restylane benyttes ofte for å skape volum og kontur i lepper. Den brukes også til å redusere rynker og linjer i ansikt, «smilerynker», og for å skjule arr. Restylane kan gi økt volum i kinn og endret kontur av hake, panne, kjevelinje og nese. Aldergrensen er 18 år ved behandling i Norge.

Etter en behandling med Restylane, kan blåmerker og hevelse oppstå i noen dager etter injiseringen, men det behøver ikke å skje. For mer informasjon, bestill en gratis konsultasjon.

Vår kosmetiske sykepleier Trine Skarbø har lang erfaring med Restylane og andre fillere/ injeksjoner (siden 2012), og legger alltid vekt på et naturlig resultat.

Husk at du kan ikke være gravid eller amme når du tar injeksjoner, og du må være fylt 18 år.

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Tilbake til alle behandlinger