Rynkebehandling

Med tiden vil huden bli mindre elastisk og rynker oppstår

Med alderen vil volum i kinnene reduseres og huden blir slappere. Kjevelinjen blir mindre definert. Det oppstår linjer og rynker.

Når ansiktet har tapt volum må man bruke noe som fyller ut huden og gir løft, for eksempel hyaluronsyre ( Restylane). Målet er å gjenskape det man har tapt slik at resultatet blir naturlig. Det finnes flere måter å stimulere kollagenproduksjonen slik at huden fornyer seg. Radiesse er en filler som gjør nettopp dette, og den kan gi både volum og "løft". Ellers er fraksjonell laser og mikroneedling effektivt på rynker, arr, store porer og pigmentflekker. Profhilo er en helt ny filler som gir gode og naturlige resultater på slapp og rynkete hud.

Botox er et legemiddel som brukes til å glatte ut rynker. Det kan også brukes til behandling av spenningshodepine, tanngnissing, overdreven svette og andre medisinske tilstander. Det tar ca 1 uke før virkning inntreffer. Kontroll innen 3-4 uker, med gratis korrigering ved behov.

Ofte vil en kombinasjon av metoder gi best effekt : Fillere, rynkebehandling, Venus Legacy (oppstramming), kremprogram, hudbehandlinger og fraksjonell laser/ mikroneedling. Plasmapen er effektiv til å stramme opp slapp hud over og under øyne.

Solen står for 99% av hudens aldring, derfor er bruk av solfaktor viktig 

UVA stråler fra solen lager rynker og pigmentflekker.  UVA stråling (dagslyset) har vi hver dag året rundt, selv om det er overskyet.

Husk at du kan ikke være gravid eller amme når du tar injeksjoner, og du må være fylt 18 år.

Spør oss om råd, vi anbefaler hvilke tiltak som passer best for deg !

NYHET ! Accuvein AV 500 laser-scanner ( blodåre finner). Vi investerer i dyrt medisinsk utstyr for din sikkerhet og velvære. Accuvein finnes på sykehus og estetiske klinikker over hele verden. Denne maskinen tar fillerbehandlinger til et nytt nivå, og det blir mindre risiko for blåmerker ! Nå kan vi se blodårer opp til 1 cm under huden, og unngå dem.‍‍

Sunekos 200 er en unik behandling som forbedrer fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av hyaluronsyre og aminosyrer, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Dette forhindrer aldring og forbedrer hudens elastisitet. Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte. Sunekos kan også brukes andre steder på kroppen, fks. panne og overleppe.

Ny og innovativ filler med et høyt innhold av hyaluronsyre. Profhilo virker som en biostimulator med antiage effekt. Forbedrer hudens struktur, elastisitet og fuktighet. Gir ikke volum, men en utglattende og oppstrammende virkning. Resultatet blir veldig naturlig. Kan brukes på hele kroppen. Det anbefales en kur på 2-3 behandlinger med 4 ukers mellomrom. Behandlingen består av noen få innstikksteder rett under huden og tar kort tid ( ca. 10 min). Varighet 6 mnd. før det er nødvendig med vedlikehold. Anbefales for aldersgruppen 35 +. Profhilo er veldig populær i Norge og Europa. Våre kunder har blitt glad i denne filleren fordi den gir så naturlige resultater. Mange ser stor forskjell allerede etter første behandling. Huden blir glattere og strammere, og man ser yngre ut. Flotte, naturlige resultater i ansikt og på hals, som er et problemområde for mange. Profhilo er produsert i Italia, og ble introdusert i 2015.

ZO Skin Health er en medisinsk hudpleieserie utviklet av den kjente hudlegen Zein Obagi. Serien anvender høye konsentrasjoner av retinol og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for at du skal vinne kampen mot aldring. ZO har programmer for ulike hudtilstander : fet hud og akne, rosacea, aldrende hud, pigmenteringer, solskadet, grov hud og store porer. Noen av produktene er reseptbelagte.

Vi selger hjemmeprodukter og tilbyr hudbehandlinger på klinikken. ZO Skin Health er vår bestselgende serie !

Restylane Skinboosters består av hyaluronsyre og tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud. Skinboosters er fin for dem som har tørr og sensitiv hud, arr eller rynker. Kan brukes på ansikt, hals, bryst og hender. Behandlingen gir umiddelbar effekt, men det anbefales en kur på 2-3 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan bygge litt volum over tid og resultatet blir veldig naturlig. Huden får en forfriskende glød.

Plasma leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å utføre på områder med tynnere hud som øvre/nedre øyelokk. Plasmapen er et alternativ til kirurgiske prosedyrer. Kan brukes på små områder, som linjer/rynker rundt munnen. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse. Resultat : Oppstramming og fornying av huden. Plasmapen kan også behandle arr og fjerne mindre utvekster.‍

Microneedling, en liten maskin med små akupunkturnåler som kan justeres fra 0,5- 2,5 mm alt etter hvilken indikasjon som skal behandles. Skinpen påfører en kontrollert skade som stimulerer kollagenproduksjonen slik at huden fornyer seg. Dokumentert effekt. Det oppstår små, overfladiske hudblødninger som stopper raskt. Effektiv mot akne, arr, rynker, pigmentflekker og slapp hud. Du får bedøvelseskrem først, slik at du kjenner lite smerte. Hele behandlingen tar ca 60 min. (selve needlingen ca 20 min ).Kan kombineres med Mesoterapi og LED lys. Behandlingen avsluttes med en deilig, beroligende hyaluronsyremaske.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA- godkjent. Vant pris i 2017 for beste filler, mye brukt i USA og Storbritannia. Vi tilbyr Belotero Soft og Belotero Balance. Dette er myke fillere som settes overfladisk i huden og gir et veldig naturlig resultat. Effektiv til å redusere fine linjer og rynker.

Radiesse er en filler som brukes til å fylle dype rynker, gi løft og erstatte tapt volum. Består av kalsiumhydroksylapatitt. Det unike med Radiesse er at den stimulerer kollagenproduksjonen og gir en langvarig effekt på minst 1-2 år. Huden gjenvinner stramhet og elastisitet. Fin å bruke for de som har passert 40 år, og merker at huden blir slappere. Mye brukt av plastikk kirurger på klinikker over hele verden. CE-sertifisert og FDA godkjent. Radiesse er biokompatibel og forsvinner ut av kroppen med tiden.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA-godkjent.

Hyaluronsyrefiller som brukes til å fylle rynker, gi volum i kinn og lepper. Kan også brukes som fuktbehandling på ansikt, hals, bryst og hender. FDA-godkjent. Størst i Skandinavia. Restylane Defyne og Restylane Refyne vant pris i 2017 for beste filler.

Tilbake til alle behandlinger